Avís legal

Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L certifica que les dades recopilades dels usuaris de la web es consideren de caràcter confidencial i que en cap concepte seran cedits a tercers.

Per a més informació, consulti els següents apartats.

Consideracions preliminars

Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L vol garantir tots els drets relacionats amb la privadesa dels seus usuaris, assumint els requisits que marca la Llei Orgànica 15/1999, 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (B.O.I. 14/12/1999) i la Llei 34/2002, 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (B.O.I. 12/07/2002).

De manera que, si vostè decideix utilitzar els formularis de Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L, se li sol·licitaran les dades estrictament necessàries per respondre a la seva petició.

En prémer ENVIAR, donarà el seu consentiment a aquestes condicions legals.

Comunicació a través del correu electrònic

Des de Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L volem que els nostres usuaris puguin conèixer, a través del correu electrònic, de forma ràpida, personal i gratuïta les ofertes, notícies, promocions i novetats de la nostra empresa.

Consentiment de l’usuari

S’entendrà que l’usuari accepta les condicions establertes si prem el botó ENVIAR.

Les dades personals dels nostres usuaris s’emmagatzemen en una base de dades propietat de Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L , que garanteix la integritat i la seguretat de la informació personal aportada.

Drets d’oposició, correcció i actualització de dades

L’usuari té dret a accedir a aquesta informació, a modificar-la si les dades són incorrectes, i a donar-se de baixa del fitxer. En aquest cas Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L esborrarà la informació automàticament.

Parts contractants

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L informa a les parts contractants de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, del com és responsable aquesta societat, amb la finalitat de realitzar les gestions de la relació contractual amb les parts contractants.

Les parts contractants autoritzen el tractament de les seves dades per a la comercialització d’altres serveis i activitats, així com per poder enviar informació i publicitat sobre els mateixos per correu postal, electrònic i qualsevol altre sistema de comunicació equivalent.

Les parts contractants poden exercir, en qualsevol moment, els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades personals recopilades per aquesta Societat, dirigint-se a Finques Nostra llar Gestió immobiliaria S.L, Carrer Muntaner, 25 . 08206 Sabadell o bé enviant un correu a INFO@FINQUES-NOSTRALLAR.COM amb l’assumpte “Les meves dades – Modificació”, “Les meves dades – Oposició” o “Les meves dades – Baixa” .